Saturday, May 4, 2013

Lots and lots of coffee - kahvihammasta kolottaa

Petra's Lera coffee mug

Yesterday I drank so many cups of coffee that my hands were literally shaking. My little one decided to wake up 03:15 am, after I had finally fallen asleep at midnight, so it became one of those 3 hour nights. Wonder how I managed when they were little :)? Perhaps like yesterday - feeling like there is a wet sponge inside my head instead of a brain. Slooowww.....

But today - rise and shine at 5 a.m., full of energy and smiling! Having my morning coffee from Petra's Lera cup. Aren't they just beautiful? 

Petra's Lera coffee mug

We will be heading for the 'stora bloggdagen' here in Stockholm today, to learn a thing or two about blogging from the biggest life style bloggers of Sweden - cannot wait :)! More about that tomorrow! Have a beautiful weekend!

Petra's Lera coffee mug

Eilinen oli yksi niistä päivistä, että kahvia tuli juotua enemmän kuin laki sallii. Iltapäivällä oli hyvä tärinä käynnissä. Tämä vain siksi, että pieni päätti herätä 03:15 harmittelemaan päiväkotiin lähtöä (ei lähtenyt), ja kun olin vihdoin päässyt nukkumaan puoliltaöin, tuli siitä sellainen mukava 3 tunnin yö. Miten ihmeessä jaksoin, kun nuo oli pieniä?? En ymmärrä. Ehkä se vain oli tuollaista, kuin eilen - tuntui, että pään sisällä on märkä pesusieni aivojen sijaan.

Mutta tänään - iloisena ja auringon kera uuteen päivään klo 5, täynnä energiaa ja hymyillen. Ja aamukaffenkin saa juoda Petra's Leran kahvikupista, jotka hän juuri oli saanut uunista ulos. Eikö ole aivan ihania? Olkaahan yhteydessä, jos kiinnostaa, pyysin Petraa tekemään mulle uuden mallin, tyyli vapaa!, kun meidän nykyiset kupit lähtevät mökille korvaamaan edelliset lohkeilleet Ikean kupposet. Kun ihminen on taitava, se on taitava. As simple as that. Keittiön sisustus ei paljon muuta kaipaa, kun tämän leidin keramiikat pitää esillä. 

Tänään lähdetään Petran kanssa oppiin 'Stora Bloggdageniin' täällä Tukholmassa, kuulemaan vähän oppia kanssasisarilta. Siitä voi tulla aikas mukavaa. Ihanaa viikonloppua teille kaikille, huomenna päivitystä bloggauksesta (josta mä en siis tiedä yhtään mitään, olen vaan roiskinut tänne juttuja, kun siltä on tuntunut, mutta jotenkin on alkanut olemaan sellainen fiilis, että kai tätä pitäisi tehdä silleen aikuisen oikeesti)!

***
Keittiön sisustus, käsintehty keramiikka


1 comment:

  1. I just love love love this cup and have been looking for one for awhile now. Huh :-) great minds think alike !!!!

    ReplyDelete