Saturday, May 25, 2013

4 weeks to Midsummer - 4 viikkoa jussiin!!

Midsummer party - Juhannusjuhlat

Shall we think together how to build the best midsummer festivities ever?

A few friends and family members at the summer house, doesn't matter who's or where. They arrive on thursday evening, or latest friday morning. We want to welcome them properly. Have everything prepared, thought through and looking pretty.

We'll need to plan a few breakfast sessions, couple of lunches, and couple of nice dinners. Some snacks and coctails in between.

A few activities perhaps? Yes, the kids enjoy that.

Midsummer party - Juhannusjuhlat


Lots of DIY stuff - we don't go and buy too much stuff for the midsummer - perhaps some muffins cups from Weranna's Warehouse :). And some pretty lanterns. And...

I am so happy to tell you that we will be having international guest bloggers joining - giving their hints and their view, how their party, or some part of the party, would look like. Some popular food and baking bloggers will be creating drinks and meals, and even some professional cooks will be giving some hints for easy and juicy snacks. I cannot wait :).

There will be give-aways, some gift cards, some crazy promotions on some items...stay tuned!! I promise, if we pull this through as planned, you will have the most feel-good mid summer ever ;).

Just say a nice word in the comments field, and you are IN.

Midsummer party - Juhannusjuhlat

***
Mietitäänkö yhdessä maailman parhaat juhannuskekkerit?

Muutamia kavereita on tulossa kylään, ja vähän perhettäkin on tulossa mökille, ei väliä, millaiseen tai missä. Osa saapuu jo torstai-iltana, suurin osa perjantaina. On kiva toivottaa heidät tervetulleeksi oikein kunnolla, eikö? Kaikki on valmista niin pitkälle kuin mahdollista, mietittyä ja nättiä. Juhannuksenahan kukaan ei passaa ketään, kaikki tehdään yhdessä porukalla, niin sinänsä ei joudu niin kauheesti tekemään etukäteen, kunhan on mietitty.

Eli pitää miettiä muutama aamiaissessio, pari lounasta ja pari dinneriä. Väliin jotain snacksejä ja trinksuja. Ehkä jotain aktiviteetteja? Joo, lapset tykkää niistä, jos sellaisia on mukana.

Mietitään vähän myös jotain DIY juttuja - jussiksi ei kannata kauheesti mitään ostaa rekvisiittaa, paitsi tietty ehkä jotain muffinssivuokia Werannasta, tai joku lyhty. Tai... ;) Aloitetaan ne kunnon projektit sitten jussin jälkeen lomalla, kun on aikaa, jooko?

Mutta siis tänne, minun pieneen blogiin, on tulossa kaikkia ihania vierasbloggaajia ympäri maailman kertomaan omalla tyylillään, miltä heidän juhannuksensa ehkä näyttäisi. Mieletöntä! Joitain kuuluisia ruoka- ja leivontabloggareita taikoo kivoja uusia reseptejä teidän käyttöön, ja taitaapa pari ammattikokkiakin miettiä vähän jotain maukkaita snackseja ym. En oikein jaksaisi odottaa enää :)!!

Samalla arvotaan vähän lahjakortteja ja annetaan lahjoja, hulluja tarjouksia tietyistä tuotteista ja sen semmoista. Jos saadaan tämä vietyä läpi kunnialla tässä muuton sekamelskassa, tulee meille aika ihana juhannus kuulkaa!

Osallistuaksesi - laita mukava sana tuonne blogin kommentteihin tai Facebookiin koska vaan, niin olet mukana!

1 comment:

  1. Kuulostaapa lupaavalta! Hyviä reseptejä odotellessa...

    Yritän seurailla parhaani mukaan näitä tulevia kivoja juttuja, vaikka viime aikoina blogimaailmavierailut ovat jääneetkin vähemmälle.

    ReplyDelete