Sunday, October 20, 2013

DIY Cone garland - Tee-se-itse käpykoriste


DIY Cone garland - Tee-se-itse käpykoriste


Mommy's project this weekend at the summer house...We have dry (even dried...) cones everywhere. Why? Because I've had these plans to make a long, LONG cone garland for about a year. Didn't get it done for last Christmas, but for this Christmas - it will be ready. You'll see it in many photos to come ;).

***

Tässä vähän kuvia mamiskuukkelin projektista mökillä tänä viikonloppuna. Inhottavaa, kun toi olkapää kiukuttelee vieläkin, niin en pääse kutomaan tai virkkaamaan. Mutta on nämäkin kivoja projekteja :). Meillä on ollut näitä kuivia käpyjä (tai kuivattuja, onnistuu uunissa tai saunan lauteilla 1-2 tunnissa, kokeilkaa, tosin tuoksu ei paras mahdollinen...) vähän joka kaapissa ja ämpärissä mökillä ja kotona, kun on pitänyt tehdä tämä projekti jo viime jouluksi. Mutta nyt se valmistuu, ja tämä käpykoriste varmasti näkyy siellä ja täällä blogissa nyt jouluun asti. Eikö tulekin aika nätti tapaus? Kustannus 2.90, eli tuon rautalangan verran (kieputtele kävyn alimman kerroksen ympäri aina vuorotellen aloittaen ala- ja yläpuolelta). Ei muuten lähde kävyt irti ihan helposti. Sormenpäät tulee vähän helläksi kylläkin.

DIY Cone garland - Tee-se-itse käpykoriste

DIY Cone garland - Tee-se-itse käpykoriste


DIY Cone garland - Tee-se-itse käpykoriste2 comments:

 1. Hei Riikka! Todella kiva tuo käpykoriste, yksinkertainen ja kaunis. Upeat kuvat sinulla!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!!
  P.S. Yritin muuten etsiskellä suuria leimasimia ja sinulla taisi olla myynnissä, nyt en niitä löytänyt?
  Päivi

  ReplyDelete
 2. Hei Päivi, kiitos :)! Samoin mukavaa viikkoa - paljon kaikkea hässätystä edessä. Kyllä, meillä on myynnissä joitakin kappaleita noita vanhoja isoja leimasimia, ei vaan tosin tuossa verkkokaupassa auki. Laitan sähköpostilla vähän kuvia!

  ReplyDelete