Wednesday, November 13, 2013

Cottonhut felt pot holders - cutest of all - Söpöläiset Cottonhutin huopaiset pannunaluset


Cottonhut felt potholders - Cottonhut huopaiset pannunaluset


This week has been all administration - sometimes I feel it is a complete waste of time, but I know it needs to be done. Still today bookkeeping, probably for HOURS, but then I should be done for a couple of weeks.

Cottonhut felt potholders - Cottonhut huopaiset pannunaluset

Cottonhut felt potholders - Cottonhut huopaiset pannunaluset

Cottonhut felt potholders - Cottonhut huopaiset pannunaluset


I am a bit worried about the situation in Nepal - there should be an order on the way as I already sold out some of the Xmas items in the shop, but I haven't heard anything from there. Hopefully they are all okay <3.

These felt potholders I do have - not many, so if you want to have yours for a present, or to your own table, be fast :)! I've been using my charcoal one's now for 1,5 years (we can call that a proper test, can't we?) and they are intact. I love them. Love Love Love.

***

Tämä viikko on ollut pelkkää hallinnointia, ja silti kaupassa on vähän kaaos ja sieltä puuttuu varastolle saapuneita tuotteita. Yritetään painaa pitkää päivää….joskus tuntuu, että ei noilla paperihommilla ole kauheesti merkitystä, mutta kyllä ne on pakko hoitaa. Tänäänkin menee varmaan TUNTEJA, että saan kirjanpitomatskut lähtemään taas kirjanpitäjälle. Plääh.

Tilanne Nepalissa vähän huolestuttaa - en ole kuullut sieltä mitään, ja yksi tilaus pitäisi lähteä sieltä tänään suomeenpäin. Toivotaan, että siellä on kaikki hyvin <3!

Näitä huopaisia pannunalusia kyllä on joitakin - ei monia, joten jos haluat lahjaksi, tai ihan vaan omaan pöytään, olethan nopea :)! Omiani olen käyttänyt nyt 1,5 vuotta (sitä voi jo sanoa tuotetestaukseksi, eikö?) ja ne ovat moitteettomassa kunnossa. Ihanat ihanat ihanat.


No comments:

Post a Comment