Tuesday, July 16, 2013

Giving your bathroom a facelift

Bathroom facelift - kylpytiloihin piristystä
Need a facelift for your bathroom after summer? Perhaps your towels have been rolling in the beach basket for a few weeks now, and some small feet have managed to stain the bathroom mats. Shouldn't be bragging too much about products we are selling, but really...these Chakra towels and bathmats are just out of this world (ONLY remember to wash the towels before use). I had never really understood, how big of a difference there can be between a cotton towel, and a cotton and bamboo blend towel before using these now for 1,5 years. It can be quite huge. The kids refuse to use anything else at home, as the bathtowels are just so SOFT. And keep on getting softer with each wash.

Because of the bamboo, they smell fresh even after a few day's use.

The bathmats - the Pebblestones bathmats we've had on our bathroom and restroom floors the same time, with 3 kids running back and forth, so they get washed every few weeks. I wash them in 60 degrees, I guess can't recommend it, but I do and then I tumble dry them and put back on the floor. No signs of usage so far. Love <3.

Also pictured some hand-made Cottonhut bathroom accessories together with Chakra baskets.

If you wish to purchase some, use code CHAKRA20 in the shop until July 31, 2013. You get 20% off the whole shopping basket.

Bathroom facelift - kylpytiloihin piristystä


Bathroom facelift - kylpytiloihin piristystä
***
Tarvitseeko kylpyhuoneesi piristystä kesän jälkeen? Ehkä pyyhkeet on vähän muussaantuneet uimakassin pohjalla, matot pinttyneet jatkuvasta ulkoota sisälle juoksemisesta, ja olisi kiva vähän uusia molempia. Ei saisi vissiin kehua omassa kaupassa myytäviä tuotteita, mutta näitä nyt kehun. Chakran kylpyhuonetekstiilit on aivan mahtavia! Meillä on ollut kylpy- ja käsipyyhkeet käytössä nyt 1,5 vuotta (muistathan pestä ennen käyttöä!), ja lapset eivät kotona enää suostu käyttämään mitään muuta. Enpä ollut ikinä ymmärtänyt, mikä ero voi olla puuvillapyyhkeen ja puuvilla-bambupyyhkeen välillä, mutta nyt ymmärrän. Nämä ovat niin PEHMEITÄ. Ja muuttuvat kokoajan pehmeämmäksi, mitä enemmän niitä käyttää.

Bambukuidun vuoksi ne eivät ala tuoksumaan tunkkaiselta useammankaan päivän käytön jälkeen. Täydellisiä siis.

Kylpyhuonematot meillä on olleet lattialla vessassa ja kylpyhuoneessa saman aikaa, ja niitä tulee 3-6 lapsen juostessa edestakaisin pestyä muutaman viikon välein pesukoneessa. 60 asteessa, vaikka sitä ei ehkä saakaan sanoa, mutta niin meillä. Heitän pesun jälkeen kuivausrumpuun, ja takaisin lattialle. Vielä ei käytön jälkiä näy.

Kuvassa myös Cottonhutin käsintehtyä keramiikkaa kylpytiloihin, sekä Chakran romanttisia koreja.

Jos innostuit, käytä kaupassa koodia CHAKRA20 Heinäkuun 31, 2013 mennessä, niin saat 20% alennuksen koko ostoskorin sisällöstä <3.


No comments:

Post a Comment