Sunday, June 9, 2013

Paulina Arcklin: Blueberry breakfast - mustikka-aamiainen

Paulina Arcklin: blueberry breakfast - mustikka-aamiainen


My beautiful friend, a stylist and photographer Paulina Arcklin, took again some wonderful photos - this time to Weranna's blog! Thank you! This breakfast looks so fresh and delicious that it  really is hard to wait until the blueberries start to be ready to be picked at the summer house.

Paulina Arcklin: blueberry breakfast - mustikka-aamiainen
It is no secret, or actually I might be world known for the fact, that I love white (and also black). In my mind, and also in my hands, everything turns white. And when I start to paint, I go around the house with the brush in my hand trying to find more objects 'to be painted white'. 

Painting is VEEEEERY therapeutic for me ;), even right now I am painting some Bamboo blinds - white, of course.


Paulina Arcklin: blueberry breakfast - mustikka-aamiainen


These Kikoi potholders I just had to paint first! They are fantastic! I remember seeing the products the first time at Weranna's catalogue shoot...I saw them white immediately, and the end result is exactly as I had hoped for: despite the white matt surface you clearly see the original material and it's feel.

Outside Finland I don't miss Midsummer much, as it is not celebrated here, but I do miss blueberries, even though they might belong more to the fall ;)


Paulina Arcklin: blueberry breakfast - mustikka-aamiainen


***
Ihana Paulina Arcklin otti taas upeita kuvia - ja tällä kertaa Weranna'sin blogiin! Kiitos! Tämä aamiainen näyttää niin herkulliselta, että ei todella jaksa odottaa, että ensimmäiset mustikat kypsyy mökin pihalla.

Ei ole suuri salaisuus ja itse asiassa taidan olla ihan maailmallakin siitä tunnettu, että rakastan valkoista (mutta myös mustaa). Mielessäni, mutta myös käsissäni lähes kaikki muuttuu valkoiseksi. Ja kun aloitan maalaamaan, kävelen tela tai suti kädessä ympäri kotia etsien "mitäs maalataan seuraavaksi!". Maalaaminen on hyyyyyvin terapeutista minulle ;) Tälläkin hetkellä maalaan bambusälekaihtimia valkoiseksi. 

Nämä Kikoin banaanipuualuset piti kuitenkin päästä maalaamaan ihan ensimmäisenä! Niin mielettömät tuotteet! Muistan kuinka nähdessäni nämä aluset Werannasin kuvastokuvauksissa ensimmäisen kerran, näin ne heti valkoisena, ja aivan mahtava lopputulos - just kuten olin halunnut: näet valkoisesta mattamaalista huolimatta materiaalin ja sen tunnun.

Täällä maailmalla ei ehkä ole niin ikävä itse Juhannusta, kun sitä täällä ei vietetä, mutta ikävä on mustikoita, vaikka enemmän syksyyn kuuluvatkin ;)  


(by Paulina Arcklin)

No comments:

Post a Comment